Nieuwsarchief

Gebedstijden Roermond

Steun de bouw van moskee Tawhied

Doneer
Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube

Nieuws

Duurzame Dag 2012

11 oktober 2012

Ook in 2012 organiseert de Stichting RoerOm weer een Duurzame Dag. Deze keer in het gebouw van CitaVerde aan de Jagerstraat. Van 10.00 – 16.00 uur.
 
Een dag waarop bedrijven uit de regio laten zien hoe burgers uit Roermond en omgeving zélf op het gebied van duurzaamheid zaken kunnen aanpakken. Ook de gemeente Roermond is op deze markt aanwezig.
 
Hoe maak je jezelf minder afhankelijk van het energiebedrijf door te investeren in zonnepanelen, windenergie of woningisolatie? Waar koop je producten die het milieu minder belasten?
 
Dit jaar belooft de informatiemarkt nog groter te worden dan in de voorgaande jaren. Dit jaar zal via de thema’s Hoofd, Hart en Handen, een heel diverse invulling van de informatiemarkt en bijbehorende workshops worden gezocht. Naast stands van bedrijven en organisaties zullen er workshops worden georganiseerd, lezingen worden gegeven en zullen opleidingen uit de regio op een kennisplein laten zien waar studenten duurzaamheid en aanverwante zaken terug vinden in de opleidingen op MBO/HBO en universiteit.
 
Datum: 10 november 2012
 
Tijd: 10.00-16.00uur
 
Plaats: Citaverde College aan de Jagerstraat in Roermond

 

Meer info: Duurzame Dag Roermond

 
De Duurzame Dag wordt georganiseerd door Stichting RoerOm. Deze stichting werd in 2011 opgericht. Bij de oprichting is de doelstelling als volgt geformuleerd Stimuleren, faciliteren en promoten van duurzame ontwikkelingen

 

Bron: www.roermond.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht

Contact

Stichting Tawhied
Burg. Brouwersstraat 3
6043 BJ Roermond

Tel: +31-(0)6-14810923
E-mail: info@tawhied.nl

Volg ons op Facebook

© 2011 Stichting Tawhied | info@tawhied.nl