Gebedstijden Roermond

Steun de bouw van moskee Tawhied

Doneer
Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube

Home

Welkom op de website van Tawhied.

Stichting Tawhied is een islamitische organisatie die op 14 april 2011 ontstaan is door de twee moskeeën Al Nour en Al Islam te verenigen.

Gebedstijden:

Bloemen:Stichting Tawhied bedankt de directie van BC Broekhin Roermond voor de bloemen en de mooie woorden in de brief die vandaag (vrijdag 22-3-2019) is bezorgd bij de moskee.
Als bestuur en gemeenschap waarderen wij dit gebaar enorm. In de vrijdagpreek hebben we dan ook stilgestaan bij uw warme boodschap en is de imam hierop ingegaan. De mensen waren diep onder de indruk van uw gebaar.
De steunbetuigingen die wij binnenkrijgen van inwoners van Roermond die innig met de moslimgemeenschap meeleven na de gebeurtenissen in Christchurch, Nieuw-Zeeland, zijn werkelijk hartverwarmend.


Namens de islamitische gemeenschap.
Bestuur Stichting Tawhied


WhatsApp Image 2019-03-22 at 14.18.39Minister Blok blijft stil na onterechte verdachtmaking:Roermond – Met verbazing en ontsteltenis heeft het bestuur en de gemeenschap van Stichting Tawhied kennisgenomen van diverse artikelen in de landelijke pers. Stichting Tawhied kan zich totaal niet vinden in de uitgesproken aantijgingen van de minister die hij via de media heeft geuit. Van tevoren is er met Stichting Tawhied geen contact hierover geweest.


In berichtgevingen van afgelopen maandag wordt gesproken over een mogelijke blokkade door minister Stef Blok op een toekomstige financiering vanuit het ministerie van Buitenlandse Zaken uit Koeweit. De minister van Buitenlandse Zaken Stef Blok sprak over: “Omstandigheden die mogelijk een risico kunnen vormen”. Deze uitspraak kwam voor Stichting Tawhied uit een onverwachte hoek. Als sinds de oprichting levert Stichting Tawhied een positieve bijdrage aan de Roermondse samenleving. Het bestuur van Stichting Tawhied heeft op verscheidene manieren bij overheidsinstanties getracht duidelijkheid te krijgen over deze zogenaamde “risicovolle omstandigheden”. Tot op heden diende het bestuur genoegen te nemen met vage antwoorden.


Door deze aantijgingen kreeg stichting Tawhied, geheel onterecht, de stempel “risicovol”. Het bestuur en de gemeenschap van Stichting Tawhied hekelen de wijze waarop naar hen gecommuniceerd is door de minister, lokale burgemeester en betrokken instanties. Er is namelijk op geen enkele wijze gecommuniceerd. Het is zeer kwalijk om het vervolgens dan in de landelijke pers terug te moeten lezen.


Al geruime tijd is het huidige bestuur van Stichting Tawhied bezig om iets moois op te bouwen. Vrijwilligers zetten zich dagelijks in om een positieve bijdrage te leveren in Roermond en de Nederlandse maatschappij. De afgelopen jaren zijn er ook enorme transities geweest die hebben geleid tot volledige transparantie van administratie tot activiteiten van de stichting. Met de gemeentelijke instantie in Roermond had de gemeenschap een goede vertrouwensband opgebouwd. De communicatie en berichtenstromen van de afgelopen dagen zorgen er helaas voor dat het vertrouwen wordt geschaad.
Hou onze website en FB-pagina in de gaten, informatie over het onderzoek en de uitkomsten zullen hier gepubliceerd worden.Video’s :


{

}

Steun de bouw van moskee Tawhied

Draag je steentje bij en doneer een bedrag ten behoeve van Moskee Tawhied te Roermond.

 

سَاهِم في بِنَاء مَسجِد التَّوحِيد بِرُورمُند، بِصَدَقَة جَارِية

Doneer

Contactgegevens:

Stichting Tawhied
Burg. Brouwersstraat 3
6043 BJ Roermond

Contact

Stichting Tawhied
Burg. Brouwersstraat 3
6043 BJ Roermond

Tel: +31-(0)6-14810923
E-mail: info@tawhied.nl

Volg ons op Facebook

© 2011 Stichting Tawhied | info@tawhied.nl