Over minder dan een week staat er alweer een grootse gebeurtenis op ons te wachten, namelijk de maand Ramadan! Wij vragen allereerst Allah om je de Ramadan te laten doorbrengen in staat van gezondheid en Imaan (geloof). Wij hebben in deze maand een aantal prachtige lezingen op de planning staan waar inspirerende sprekers ons zullen meenemen in het verzachten van onze harten en zielen. Wees er dus bij en sla deze data op in je agenda!!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat er een geweldige Nederlandstalige conferentie op de planning staat met als thema: 'Waar wacht je op?' 
Houd daarom zaterdag 25 februari vrij in je agenda.

Imam Ibn al-Qayyim rahimahullah:

“De persoon die zondes pleegt, daarna berouw toont en een beter mens wordt na de zonde, dan is die zonde een genade voor hem.”

(al-Jawab al-Kafi, 104)

Salaam aleikoum,

Het Islamitisch Centrum Stichting Tawhied zal met ingang van vandaag, na het vrijdaggebed, beginnen met een inzamelingsactie voor onze broeders in Culemborg.

Salaam aleikoum,
Bestuur Islamitisch Centrum Stichting Tawhied.

De aanslag op een moskee in Canada is niemand ontgaan. Moge Allah de overledenen barmhartig zijn en bedekken met Zijn Genade. Hierdoor laait de discussie over de veiligheid van moskeeën op en ook hier in Nederland zijn er door vele moskeeën verscherpte maatregelen genomen om de veiligheid van de moskeebezoekers te waarborgen. Wordt er genoeg gedaan om de moskeeën te beschermen...?

http://m.telegraaf.nl/binnenland/article/27556628/amsterdammers-houden-toezicht-op-blauwe-moskee

Bouwgrond gekocht.

Bouwvergunning is verleend, na een inzagetermijn van 6 weken wordt die onherroepelijk.