Gebedstijden Roermond

Steun de bouw van moskee Tawhied

Doneer
Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube

Over ons

Stichting Tawhied is een islamitische organisatie die ongeveer 500 leden telt. Stichting Tawhied betekent letterlijk eenheid. Onze stichting is op 14 april 2011 ontstaan door de twee moskeeën Al Nour en Al Islam te verenigen.
Stichting Tawhied ligt in Roermond en heeft een centrale ligging in de provincie Limburg. Wij houden ons bezig met allerlei taken die breed georienteerd zijn. Als stichting participeren wij naast het religieuze vlak ook op het maatschappelijke vlak.

Wat bieden wij :

Op het religeuze vlak bieden wij de juiste kennis van de stroming Ahlul sunnah wal jama3a aan door middel van lessen en lezingen. De inhoud van de lessen en lezingen bevatten kennis over de grondslagen van de islaam. Ons doel is dat zowel jongeren als ouderen zich meer bezig houden met het geloof en hierdoor beter participeren in de maatschappij.
Op het maatschappelijke vlak bieden wij o.a. huiswerkbegeleiding aan jongeren die het financieel niet kunnen bekostigen. Daarnaast organiseren we een aantal keren in het jaar excursies voor jongeren. Wij houden ons als stichting ook bezig met de jongeren die overlast zorgen en proberen hen zodanig te begeleiden waardoor we de problemen binnen de stad verhelpen.  Ook helpen we ouderen die de nederlandse taal niet machtig zijn met hun administratie.

Contact

Stichting Tawhied
Burg. Brouwersstraat 3
6043 BJ Roermond

Tel: +31-(0)6-14810923
E-mail: info@tawhied.nl

Volg ons op Facebook

© 2011 Stichting Tawhied | info@tawhied.nl