Nieuwsarchief

Gebedstijden Roermond

Steun de bouw van moskee Tawhied

Doneer
Visit Us On FacebookVisit Us On Youtube

Nieuws

Stadskantoor verhuist naar Kazerneplein

14 mei 2012

De gemeente Roermond investeert in de kwaliteit van dienstverlening door alle klantcontacten op één plek onder te brengen. Vanaf 29 mei 2012 kunt u als klant terecht in het nieuwe Stadskantoor aan het Kazerneplein 7. Om u als klant goed van dienst te kunnen werken we volledig op afspraak. Een groot deel van de dienstverlening gebeurt nu ook al naar tevredenheid op afspraak.
De afdeling Sociale Zaken verhuist vanuit het Aureool naar het Kazerneplein. Datzelfde geldt voor Publiekszaken en de bouwbalie van Bouwtoezicht in het stadhuis aan de Markt. Dit betekent dat alle klantcontacten vanuit dit nieuwe Stadskantoor plaatsvinden.

 

Vanaf 29 mei
De betreffende afdelingen verhuizen op 24, 25 en 26 mei naar het nieuwe onderkomen. Vanaf dinsdag 29 mei kunnen klanten terecht in het nieuwe Stadskantoor. Wilt u ons nieuwe stadskantoor bezoeken? Maak dan online een afspraak. Zorg dat u in ieder geval uw BSN-nummer (sofinummer) bij de hand hebt. U ontvangt een bevestiging van de afspraak via e-mail. Uiteraard kunt u ook telefonisch een afspraak maken, telefoonnummer (0475) 359 999. U kunt in het nieuwe stadskantoor niet meer terecht zonder afspraak.
In verband met de verhuizing van deze afdelingen is de bereikbaarheid en de dienstverlening aangepast. Hieronder kunt u lezen op welke dagen de dienstverlening wordt aangepast.

Bereikbaarheid afdeling Sociale Zaken–Aureool
Donderdag 24 mei, gedurende de hele dag telefonisch bereikbaar met beperkte dienstverlening.
Vrijdag 25 mei, gedurende de hele dag alleen telefonisch bereikbaar.

Bereikbaarheid afdeling Publiekszaken
Donderdag 24 mei, bereikbaar voor bezoekers en telefonisch bereikbaar (geen avondopenstelling).
Vrijdag 25 mei, beperkte dienstverlening en telefonisch bereikbaar tot 17.00 uur.
Aangifte voor overlijden en geboorte is mogelijk op 25 mei tussen 10.00 en 12.00 uur.

 

 

Het nieuwe Stadskantoor
De entree van het kantoorpand ligt aan het Kazerneplein. Op de begane grond zijn een wachtruimte en de balies waar de klant voor de meeste producten en diensten terecht kan. Op de eerste verdieping liggen de spreekkamers en een wachtruimte voor klanten van Sociale Zaken.

 

Stadhuis blijft bestuurlijk centrum
Het mooie, historische stadhuis in de binnenstad blijft bestuurlijk centrum. Overige medewerkers blijven in het stadhuis aan de Markt gehuisvest.

 

Bron: www.roermond.nl

Terug naar het nieuwsoverzicht

Contact

Stichting Tawhied
Burg. Brouwersstraat 3
6043 BJ Roermond

Tel: +31-(0)6-14810923
E-mail: info@tawhied.nl

Volg ons op Facebook

© 2011 Stichting Tawhied | info@tawhied.nl